Idén is büszkén támogatjuk a Piros Orr Bohócdoktorokat

Piros Orr Bohócdoktorok AlapítványAz Eurorisk csapata a biztosítások kezelése mellett feladatának érzi a boldogság megtalálását is. Ezért kedves szívünknek a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány tevékenysége, melyet ebben az évben is ugyanolyan odaadással támogatunk, mint korábban.

A kórházban töltött napok nemcsak testileg viselik meg a betegeket, főleg a kisgyermekeket vagy az idősebb generációt, de lelkileg is. Távol a családtól, idegen környezetben egy mosoly, néhány vidám, önfeledt perc aranyat ér és a gyógyulást is nagyban elősegítheti. A szórakoztatást képzett Piros Orr Bohócdoktorok látják el, akik ellentétben a cirkuszi mutatványos társaikkal nem túlzó sminkben lépnek a "porondra", hanem emberi őszinteséggel, kedvességgel és szeretettel teszik azt a gyógyulni vágyók érdekében.

Mi is kell ehhez? Magas szintű művészi munka, mert itt bizony nincs paróka, ellenben annál több kreativitás! Mi, az Eurorisk-nél, büszkék vagyunk rájuk, a tudásukra és tehetségükre, és persze arra, hogy vannak olyanok a csapatban, akik ezernél is több vizitet tudhatnak a hátuk mögött. Számunkra ők az igazi szuperhősök elhivatottságukkal, odaadásukkal, lelkesedésükkel.

A sikert itt nem pénzben mérik! Talán nem túlzás azt állítani, hogy életekben és minőségi percekben. Megfizethetetlen pillanat és hatalmas elismerés is, mikor egy  kómából ébredt tízéves kisfiú első mosolya a bohócdoktornak szól. Szívbemarkoló öröm ez mindenkinek!

Ha teheted, támogasd te is akár cégként, akár magánszemélyként a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítványt! Mi már megtettük!

Az alapítvány bankszámlaszáma: 10900011-00000009-71700000 – UniCredit Bank



Call Center: 06 1 585 8888 E-mail: info@eurorisk.hu
Minden jog fenntartva © 2013 Eurorisk
Utolsó frissítés: 2024.03.21
PoweredBy: SK Trend Kft