Ön is motorral közlekedik? Ezért szükséges motorbiztosítással rendelkeznie

Mindig kössön biztosítást motorjára is!Ahogy beköszönt a jó idő, egyre több robogóssal és motorossal találkozhatunk az utakon. Ön is használja a motorját a mindennapokban? Rendelkezik megfelelő biztosítással?

A motorok népszerű és praktikus közlekedési eszközök, hiszen egyaránt könnyű velük parkolni és közlekedni, főképp a városokban. Azonban, ahogy minden más járműre, a motorokra is biztosítást kell kötni.

Az autók és teherautók esetében minden sofőr tudja, hogy meg kell kötnie a kötelező biztosítást, mielőtt használatba veszi járművét. Egy motor vásárlásakor azonban nem biztos, hogy egyértelműek a teendők. Szeretnénk eloszlatni az ezzel kapcsolatos kételyeket: a jármű üzembentartója köteles kötelező felelősségbiztosítást kötni motorra, robogóra, illetve segédmotoros kerékpárra is.

A felelősségbiztosítás azonban nemcsak jogszabályi kötelezettség, hiszen enélkül önnek kell fizetnie az esetlegesen okozott anyagi károkat, és a személyi sérülések miatti kártérítést.

Ha a kötelezőn kívül motor casco-t is köt, akkor az fedezi az egyéb kockázatokat is, mint például a lopást vagy az időjárás okozta károkat. Ez azt jelenti, hogy ha a motorja biztosítva van, és balesetet szenved, a biztosító állja a károkat, így önnek nem kell saját zsebből fizetnie a javításokat vagy az új jármű vásárlását.

A motorbiztosítás különféle extra szolgáltatásokat is nyújthat, amelyek a motorosok számára hasznosak lehetnek. Több biztosító kínál például segítséget az utakon bekövetkező olyan problémák esetén, mint a kifogyott üzemanyag, az akkumulátor lemerülése, defekt stb. Ezek a szolgáltatások jól jöhetnek, különösen hosszú utak esetén. 

A motorbiztosítás megkötésének legfontosabb szempontja önmagunk és mások védelme. Ha szenvedélyünknek hódolunk és két keréken, felszabadultan élvezzük az életet, mindig felelősségteljesen tegyük! A teljes kikapcsolódáshoz és a szabadság élvezetéhez elengedhetetlen a motorbiztosítás is. 

 

Kössön motorjára is kötelező biztosítást oldalunkon keresztül, vagy ha szüksége van segítségre, keressen minket bizalommal: Eurorisk.Hu - Kgfb díjszámítás

 

Eurorisk, egész évben az Ön biztonságáért!



Call Center: 06 1 585 8888 E-mail: info@eurorisk.hu
Minden jog fenntartva © 2013 Eurorisk
Utolsó frissítés: 2024.03.21
PoweredBy: SK Trend Kft